Den kompletta bloggen om bygg!

Kakel som förnyar ditt kök!


skrivet den 23 jun av Magnus, klockan:13:45

Ojojoj, kakel och klinker är något av det snyggaste jag kan tänka mig i köksväg, både på golvet och på väggarna. Vi har nu i flera år experimenterat med olika mönster, färger och typer - där vissa ser snyggare ut än andra. På senare tid har andra typer av kakel kommit in på marknaden och verkligen blossat upp till en fluga nu när flera renoverar sina kök. Det handlar givetvis om fotokakel och stänkskydd!

På fotokaklet kan du specialbeställa kakel med bilder av familjen, huset, favoritplatsen på landet, semesterresan eller idolen. Det fungerar perfekt som motivation eller för att drömma dig bort när du står i köket och donar. Det går att specialbeställa denna typen av kakel på fotokakel.se, jag har själv erfarenhet av beställningar därifrån och det har fungerat smärtfritt!

Stänkskyddet däremot är lite annorlunda och erbjuder inte bara dig ett lättvårdat kakel ovanför spis och kran, utan också en kylskåpsfunktion där magneter går att sätta upp - men pricken över i:t är nog ändå att det faktiskt går att skriva på det, vilket gör det lättför dig att smälla upp tankar, idéer eller kom-ihåg-listor när du står och pysslar i köket. Det är en bra avlastning om du har ett snyggt kylskåp samt frys som du verkligen vill framhäva och inte gömma bakom oändliga post-it lappar och listor!

Tills vidare, 

Magnus


Currently rated 1.5 by 298 people

  • Currently 1,489937/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed